Henkilökunta

Merja Lukkala, vastaava fysioterapeutti (MDT), kivunhoidon erikoiskoulutus

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 1987. Manuaalisen terapian ja laatukoulutuksen jälkeen suoritin laajoja koulutuskokonaisuuksia akupunktiossa ja elektroterapiassa. Kivunhoidon erikoistumisopintoni päättyivät vuonna 2008. MDT-terapeutin (McKenzie) ja NLP Practitioner -pätevyydet suoritin vuonna 2013. Harrastan lisäopiskelujen ohella lentopalloa.

>> Lue lisää

Liisa Tähtinen, fysioterapeutti (MDT), (Äitiyslomalle joulukuun alusta)

Hoitoala oli minulle alusta asti selvä ammatinvalinta. Kouluttautuminen alkoi hierojan ammattitutkinnolla ja jatkui Tampereen ammattikorkeakoulussa fysioterapian opinnoilla. McKenzie-terapeutiksi valmistuin syksyllä 2015. Samaan aikaan suoritin myös akupunktion ensimmäisen koulutuskokonaisuuden.

>> Lue lisää

 

Anita Tuomilehto, fysioterapeutti, suoravastaanottopätevyys

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta vuonna 2004 ja hankkinut sen jälkeen erityispätevyyttä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien fysioterapiasta. Minulla on myös suoravastaanottopätevyys. Muita vahvoja kiinnostukseni kohteita ovat aikuisneurologinen kuntoutus ja faskiatekniikat. Fysioterapeuttina paneudun koko sydämelläni ja ammattitaidollani edistämään asiakkaideni hyvinvointia. Vapaa-ajallani hoidan ja organisoin neljän lapsen katrastani ja huolehdin omasta kunnostani.

>> Lue lisää

Jonna Louhelo, fysioterapeutti, naprapaatti (MDT)

Olen valmistunut naprapaatiksi Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta vuonna 2014 ja fysioterapeutiksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2017; olen myös MDT-terapeutti. Erikoisosaamistani ovat tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoito ja ennaltaehkäisy. Lisäksi ohjaan monipuolisesti liikuntaa. Vapaa-aikani vietän kuntosalilla ja koiran kanssa harrastaessa.

>>Lue lisää

Ulrika Simelius, fysioterapeutti 

Kiinnostuin fysioterapiasta jo Forssan yhteislyseossa opiskellessani. Valkolakin saatuani suuntasin Poriin. Valmistuin Satakunnan ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2015. Työskentelin Otteessa ensin osa-aikaisena, syyskuusta 2016 olen ollut kokopäiväinen työntekijä.

>>Lue lisää

Terhi Ollonqvist, fysioterapeutti (MDT), (Äitiyslomalla)

Olen kotoisin Tammelan Letkulta, mutta ylioppilaaksi kirjoitin Turun urheilulukiosta. Valmistuin fysioterapeutiksi Turun ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2013. Vapaa-aikani vietän lenkkipoluilla ja erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla. Uusin innostuksen kohteeni on pilates-rullaus, jota ohjaan itsekin Otteessa.

>>Lue lisää

Katariina Hiitiö, työfysioterapeutti, inkontinenssihoidot

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2010 Lahden ammattikorkeakoulusta, jonka jälkeen olen työskennellyt tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapian parissa. Syvensin osaamistani työfysioterapeutiksi vuonna 2016. Ohjaan PhysioPilates-pienryhmiä ja lisäksi minulla on valmiudet lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan. Vapaa-aika kuluu monipuolisen ulkoliikunnan ja pilates-harjoittelun parissa.

>>Lue lisää

Jyrki Heilimö, ammatinharjoittaja, podiatrinen fysioterapeutti

Valmistuin Turun AMK:sta fysioterapeutiksi vuonna 1997 ja sain kipinän podiatriseen fysioterapiaan. Kävin vuosina 1999–2000 jatkokoulutuksen jalkaterien ja askelluksen ongelmiin. Vuodesta 2002 olen tehnyt pelkästään podiatrista fysioterapiaa ja kehittänyt ammattitaitoani jatkokursseilla.

>> Lue lisää

Mirja Halme, ammatinharjoittaja, hieroja

Valmistuin Turun biologianlaitokselta luonnontieteiden kandidaatiksi. Olin opetustyössä parikymmentä vuotta. Vaihdoin alaa ja opiskelin hierojaksi Turun TYA:ssa, valmistuin vuonna 2008. Lisäksi olen suorittanut Turussa kurssit intialaisesta päähieronnasta ja trigger-pisteistä.

>> Lue lisää

Heli Puhtila, LPG-hoitaja

Suoritin sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja valmistuin lähihoitajaksi Forssan ammatti- instituutista keväällä 2010. Olen saanut perehdytyksen ja koulutuksen LPG- endermologiahoitoihin kesällä 2013.

Sanni Kankaanpää, ammatinharjoittaja, jalkaterapeutti

Toimin itsenäisenä ammatinharjoittajana Kuntoutumisasema OTE Oy:n tiloissa. Olen valmistunut jalkaterapeutiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2013.

Noora Harjula, vastaanottosihteeri

Valmistuin Lontoon Middlesexin yliopistosta humanististen tieteiden kandidaatiksi vuonna 2004. Muutaman työvuoden jälkeen palasin opiskelemaan, valmistuin sosionomiksi Porin Diakonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2010.
Vuonna 2013 jouduin jäämään sairauslomalle sosiaalityöntekijän työstäni pahojen selkäongelmien vuoksi. Nykyään olen kuntoutustuella, mutta olen pystynyt työskentelemään iltasihteerinä tarvittaessa.

Petra Åberg, vastaanottosihteeri

Valmistuin Forssan Ammatti-instituutista lähihoitajaksi keväällä 2009. Myöhemmin suoritin liiketalouden perustutkinnon, merkonomiksi valmistuin keväällä 2014. Olen työskennellyt OTE Oy:n iltasihteerinä syksystä 2016.

Sonja Gustafsson, vastaanottosihteeri 

Valmistuin keväällä 2013 Forssan Ammatti-instituutista asiakaspalvelumerkonomiksi. Aloitin työskentelyn OTE  Oy:n iltasihteerinä elokuussa 2013.

Leila Lahnalammi, vastaanottosihteeri

Peruskoulusta päästyäni menin suoraan työelämään. Asiakaspalvelussa olen ollut vuodesta 1978. Aloitin Otteessa vastaanottosihteerinä vuonna 2011.

Idus Oy