Henkilökunta

Merja Lukkala, vastaava fysioterapeutti (MDT), kivunhoidon erikoiskoulutus

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 1987. Manuaalisen terapian ja laatukoulutuksen jälkeen suoritin laajoja koulutuskokonaisuuksia akupunktiossa ja elektroterapiassa. Kivunhoidon erikoistumisopintoni päättyivät vuonna 2008. MDT-terapeutin (McKenzie) ja NLP Practitioner -pätevyydet suoritin vuonna 2013. Harrastan lisäopiskelujen ohella lentopalloa.

>> Lue lisää

Liisa Tähtinen, fysioterapeutti (MDT), (Äitiyslomalla)

Hoitoala oli minulle alusta asti selvä ammatinvalinta. Kouluttautuminen alkoi hierojan ammattitutkinnolla ja jatkui Tampereen ammattikorkeakoulussa fysioterapian opinnoilla. McKenzie-terapeutiksi valmistuin syksyllä 2015. Samaan aikaan suoritin myös akupunktion ensimmäisen koulutuskokonaisuuden.

>> Lue lisää

Anita Tuomilehto, fysioterapeutti, suoravastaanottopätevyys

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta vuonna 2004 ja hankkinut sen jälkeen erityispätevyyttä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien fysioterapiasta. Minulla on myös suoravastaanottopätevyys. Muita vahvoja kiinnostukseni kohteita ovat aikuisneurologinen kuntoutus ja faskiatekniikat. Fysioterapeuttina paneudun koko sydämelläni ja ammattitaidollani edistämään asiakkaideni hyvinvointia. Vapaa-ajallani hoidan ja organisoin neljän lapsen katrastani ja huolehdin omasta kunnostani.

>> Lue lisää

Jonna Louhelo, fysioterapeutti (MDT) , naprapaatti

Olen valmistunut naprapaatiksi Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta vuonna 2014 ja fysioterapeutiksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2017; olen myös MDT-terapeutti. Erikoisosaamistani ovat tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoito ja ennaltaehkäisy. Lisäksi ohjaan monipuolisesti liikuntaa. Vapaa-aikani vietän kuntosalilla ja koiran kanssa harrastaessa.

>>Lue lisää

Ulrika Simelius, fysioterapeutti

Kiinnostuin fysioterapiasta jo Forssan yhteislyseossa opiskellessani. Valkolakin saatuani suuntasin Poriin. Valmistuin Satakunnan ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2015. Työskentelin Otteessa ensin osa-aikaisena, syyskuusta 2016 olen ollut kokopäiväinen työntekijä.

>>Lue lisää

Katariina Tasso, työfysioterapeutti (MDT), inkontinenssihoidot

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2010 Lahden ammattikorkeakoulusta, jonka jälkeen olen työskennellyt tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapian parissa. Syvensin osaamistani työfysioterapeutiksi vuonna 2016. Ohjaan PhysioPilates-pienryhmiä ja lisäksi minulla on valmiudet lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan. Vapaa-aika kuluu monipuolisen ulkoliikunnan ja pilates-harjoittelun parissa.

>>Lue lisää

Sari Virtanen, fysioterapeutti

Kiinnostukseni terveysalaa kohtaan heräsi lukion jälkeen. Varalassa käydyn liikunnanohjauksen peruskurssin jälkeen suoritin hierojan ammattitutkinnon, josta matka jatkui fysioterapeutin opintojen pariin. Fysioterapeutiksi valmistuin Satakunnan ammattikorkeakoulusta tammikuussa 2016. Uusi vaihe elämässäni alkoi, kun muutin Tampereeta Forssaan ja aloitin työskentelyn Otteella marraskuussa 2017.

>>Lue lisää

Heli Puhtila, LPG-hoitaja

Suoritin sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja valmistuin lähihoitajaksi Forssan ammatti- instituutista keväällä 2010. Olen saanut perehdytyksen ja koulutuksen LPG- endermologiahoitoihin kesällä 2013.

Jyrki Heilimö, ammatinharjoittaja, podiatrinen fysioterapeutti

Valmistuin Turun AMK:sta fysioterapeutiksi vuonna 1997 ja sain kipinän podiatriseen fysioterapiaan. Kävin vuosina 1999–2000 jatkokoulutuksen jalkaterien ja askelluksen ongelmiin. Vuodesta 2002 olen tehnyt pelkästään podiatrista fysioterapiaa ja kehittänyt ammattitaitoani jatkokursseilla.

>> Lue lisää

Sanni Kankaanpää, ammatinharjoittaja, jalkaterapeutti

Toimin itsenäisenä ammatinharjoittajana Kuntoutumisasema OTE Oy:n tiloissa. Olen valmistunut jalkaterapeutiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2013.

Katja Henell, ammatinharjoittaja, koulutettu hieroja

Toimin itsenäisenä ammatinharjoittajana.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2017 Lohjan Luksiasta, osaamisalana urheilijan lihashuolto.

Fascia-käsittelyn perusteet opiskelin Marko Grönholmin opissa helmikuussa 2018.

Ayurvedan pää-kasvohoidon perus- ja jatkokoulutuksen olen käynyt Marmapointin Anitta Korpelan johdolla 2013.

Sonja Gustafsson, vastaanottosihteeri

Valmistuin keväällä 2013 Forssan Ammatti-instituutista asiakaspalvelumerkonomiksi. Aloitin työskentelyn OTE  Oy:n iltasihteerinä elokuussa 2013.

Noora Harjula, vastaanottosihteeri

Valmistuin Lontoon Middlesexin yliopistosta humanististen tieteiden kandidaatiksi vuonna 2004. Muutaman työvuoden jälkeen palasin opiskelemaan, valmistuin sosionomiksi Porin Diakonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2010.
Vuonna 2013 jouduin jäämään sairauslomalle sosiaalityöntekijän työstäni pahojen selkäongelmien vuoksi. Nykyään olen kuntoutustuella, mutta olen pystynyt työskentelemään iltasihteerinä tarvittaessa.

Emmi Salo, vastaanottosihteeri

 

Idus Oy