Palvelut

Kuntoutumisasema OTE Oy on yksityinen fysikaalinen hoitolaitos, joka toimii Forssan talousalueella.

Tarvitsetko apua lihaskipuihin? Niska tai hartiat jumissa? Selkäongelmia?

OTE Oy on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin ja kivun hoitoon.

Jokaisen kivut ovat yksilöllisiä. Yhdessä neuvotellen fysioterapeutti tekee juuri sinulle sopivan hoito-ohjelman ja sitoutuu seuraamaan edistymistäsi. Teemme myös kuntotestejä ja laadimme harjoitteluohjelmia.

Palvelut Forssassa:

Akupunktio
Akupunktiota on käytetty kivunhoidossa jo vuosituhansien ajan. Haluttuja akupunktiopisteitä aktivoidaan neulojen tai sähköisen akupunktion avulla. Aktivointi vapauttaa muun muassa elimistön luonnollisia endorfiineja, jolloin paikallinen verenkierto lisääntyy ja lihakset rentoutuvat, myös aineenvaihdunta vilkastuu.
Lue lisää >>
Allasterapia
Allasterapian avulla voidaan kuntouttaa ja hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja kuten nivelkipuja. Se on hyvää hoitoa myös neurologisista sairauksista aiheutuviin ongelmiin sekä leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen.

Lue lisää >>

Ergonomia
Työpisteen ergonomia on tärkeä osa työhyvinvointia ja työssä viihtymistä. Se ehkäisee muun muassa niska- ja hartiaseudun sekä tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja.
Lue lisää >>
Hieronta
Hieronnalla laukaistaan lihasten jännitystiloja ja hoidetaan kipuja, jotka ovat aiheutuneet esimerkiksi yksipuolisista fyysisistä suorituksista tai lihasten huonosta aineenvaihdunnasta.
Lue lisää >>
Harjoitteluohjelmat
Hoitojakson aikana laadimme asiakkaallemme yksilöllisen, asteittain etenevän harjoitteluohjelman.
Lue lisää >>
Inkontinenssihoidot
Lantionpohjan fysioterapiassa hoidetaan ja ennaltaehkäistään erilaisia lantionpohjan lihaksiston toimintahäiriöitä.
Lue lisää >>
Jalkaterapia
Jalkaterapeutti on alaraajojen ja jalkaterän alueen vaivojen asiantuntija. Hän hoitaa kaikenikäisiä asiakkaita, joilla on iho- tai kynsimuutoksia tai jalkahaavoja. Jalkaterapeutti neuvoo asiakkaitamme omahoidoissa ja mahdollisissa muissa jalkaterveyden kysymyksissä.
Lue lisää >>
Kuntotestit
Fyysisen kunnon testaaminen on tärkeää, kun haluat aloittaa kuntoilun, urheilulajin harjoittelun tai pudottaa painoasi.
Lue lisää >>
Laserhoito
Laserhoito on tehokasta moniin rasitus- ja urheiluvammoihin sekä erilaisiin tulehdus- ja kiputiloihi
Lue lisää >>
LPG-hoito
LPG-hoito vaikuttaa kehon kipuihin ja jännitystiloihin sekä aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. Se auttaa myös vammojen paranemisessa.
Lue lisää >>
LiteGait®
LiteGait® on painokevennetty seisoma-asennon ja kävelyn harjoittelulaite. Laitteen tukivaljaiden avulla voidaan keventää jaloille tulevaa painoa. Seisoma-asennon ja kävelyn eri vaiheiden harjoittelu on mahdollista, vaikka ne eivät muutoin onnistuisikaan.
Lue lisää >>

 

Lymfa Boots –paineluterapiahoito palautumiseen
Lymfa Boots -hoito parantaa aineenvaihduntaa, vähentää turvotusta ja selluliittia.
Lue lisää >>
Manuaalinen terapia
Manuaalinen terapia tarkoittaa käsin tehtäviä ja eri tekniikkoja soveltavia hoitoja muun muassa hermo-, lihas- ja nivelvaivoihin. Henkilökuntamme on saanut laajan ja monipuolisen manuaalisen terapian perus- ja jatkokoulutuksen.
Lue lisää >>
Podiatrinen fysioterapia

Podiatrisessa fysioterapiassa keskitytään alaraaja- ja kävelyongelmiin.

Toimintahäiriöt voivat johtua joko synnynnäisistä rakenteellisista tekijöistä, tapaturmasta, lihasheikkoudesta tai jalkineista. Myös poikkeava rasitus ja lisääntynyt kuormitus, kuten raskaus tai ylipaino, voivat aiheuttaa vaivoja.

Lue lisää >>

Shockwave-paineaaltohoito
Shockwave-hoitoa käytetään erityisesti lihas-ja jänneongelmissa. Laite hajottaa jänteen ympärille kertyneen kalkin. Hoito voi olla tehokas vaihtoehto kortisonille tai kirurgiselle toimenpiteelle.
Lue lisää >>
Sähköhoidot
Sähköhoidot voidaan karkeasti jakaa kipuhoitoihin (TENS) tai kudosvaurioita (DIDY) parantaviin hoitoihin. Virran taajuutta vaihtamalla saadaan eri kudoksiin erilaiset vaikutukset.
Lue lisää >>
Terapeuttinen harjoittelu
Terapeuttisen harjoittelun tavoitteena on parantaa ryhtiä, lihastasapainoa, nivelten hallittua liikkuvuutta ja siten suorituskykyä.
Lue lisää >>
Ultraääni
Ultraääni on syvälämpöhoitoa, jota käytetään pehmittämään arpikudosta vaurioituneissa kudoksissa. Ultraääni aktivoi solujen toimintaa, ja sillä pyritään saamaan välitöntä kipuja lievittävää vaikutusta.
Lue lisää >>
Tuotemyynti
  • anatomisesti muotoillut tyynyt (Curo Plus, Tempur)
  • lämpö- ja kylmägeelit
  • lämpö- ja kylmäpakkaukset
  • Thera Band -vastuskuminauhat [lue lisää]
  • Thera Band -jumppapallot
  • TNS-kivunhoitolaitteet
  • Back on Track -tuet ja -lämmittimet [lue lisää]
  • Tempur-patjat ja -tyynyt
Idus Oy