Toiminta-ajatus

Kuntoutumisasema OTE Oy on yksityinen fysikaalinen hoitolaitos, joka toimii Forssan talousalueella. Noudatamme terveydenhuollon eettisiä periaatteita ja yhteiskunnan yrityksille asettamia velvoitteita. Erityisosaamistamme ovat tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ja kivun hoito. Toiminnan tarkoituksena on yksilön hyvinvoinnin lisääminen fysioterapeutin ammattitaidon ja asiantuntemuksen avulla. Laitoksen henkilökunta hankkii jatkuvasti lisäkoulutusta ja on erittäin motivoitunutta ja sitoutunutta. Hoito annetaan ajantasaisin laittein ja välinein asianmukaisissa tiloissa. Yhdessä asiakkaan kanssa neuvotellen valitaan yksilöllinen kuntoutus- ja hoitomuoto.

Tilat

Kuntoutumisasema OTE Oy:lla on toimitilat Forssassa. Tilat ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella, hoitoon saapuminen on vaivatonta. Toimitilamme on katutasossa, sen edessä on iso parkkipaikka, kulkemista helpottava pyörätuoliramppi ja helppokulkuiset ovet.

OTE Oy:lla on Forssassa iso, 550-neliöinen vuokratila. Tila on remontoitu fysikaalisen hoitolaitoksen tarpeiden mukaisesti huhtikuussa 2011. Lisätilaa valmistui keväällä 2017. Laitoksen käytössä on tällä hetkellä 8 hoitohuonetta ja jumppasali. Jokaisessa hoitohuoneessa on ilmastointi ja riittävä äänieristys. Viihtyisyyttä lisää hyvä valaistus, toimivat pintamateriaalit, miellyttävä värimaailma ja säädettävissä oleva taustamusiikki. Jokaisessa huoneessa on kokovartalopeili, hydraulinen hoitopöytä ja terapiavälineistöä.

Odotusaula on tilava ja viihtyisä. Asiakkaiden käytössä on maksuton kahviautomaatti ja terveysalan lehtiä. Aulassa on myös Fysioshopin myyntipiste, josta asiakkaat voivat hankkia esimerkiksi teippejä ja kuntoutumista nopeuttavia tarvikkeita.

Odotusaulan istuimien valinnassa on otettu huomioon asiakasryhmien erityisvaateet. Aulassa on myös tietokone, jonka avulla asiakkaat voivat täyttää esitietolomakkeen ja kipukyselyn ennen hoidon aloittamista.

Asiakas-WC sijaitsee odotusaulan vieressä, tilaan on esteetön kulku. WC:ssä on nousemista helpottavat tukikahvat ja automatisoidut saippua- ja desinfiointilaitteet.

Hoidossa käytettävät tekstiilit ovat asiakaskohtaisia, niitä säilytetään nimetyissä lokeroissa.

 

Tietosuojakäytäntömme löydät alla olevasta linkistä:

Kuntoutumisasema OTE Oy:n tietosuojakäytäntö

Idus Oy